Idioten

Sa har ser den alltsa ut. Bilden av total idioti. Hakan pastar att han ska ga i ide nu. Vi berattar att det for det forsta fortfarande ar over 20 grader ute och att det nog kan vanta, dessutom ar han inte en bjorn. Hakan ar av en annan mening. Han "kanner sig lite seg och ska slagga nat kvartal sadar" sager han. Sen ser han pa oss med sin oefterharmliga och pafallande korkade uppsyn.

Vi har borjat inse att bigamisten och mytomanen Hakan har problem med skulder. Det satter sina spar att ha en fru pa varje sten i dammen. Hur ska han fa ihop allt? Och hur har han ro att sova bort de narmsta manaderna? Det talas om att Hakan forsoker fly.

Nar vi traffar Hakan haller han pa att packa ihop "infor vintern" och har inte tid att prata egentligen.

Men Hakan ar ju en trevlig prick. Han vill att vi ska fylla i hans "Mina vanner" bok. Han ska ta med sig denna i idet sager han.

Har foljer ett utdrag:


Namn:

Adress:

Fodelsedag:

Syskon:

Intressen:

Favoritbank:

Lycko-bankomatkod:

Favoritplats att forvara sina bankkort pa:
Alsklingsdjur (ps skoldpadda stavas med tva p):


En gang varje artusende hander nagot vi inte kan forklara. Naturen spelar oss ett spratt. Vinden vander, tuppen gal och klockan slar sju samtidigt. Dessa var omstandigheterna nar den besynnerliga lilla varelsen Hakan foddes.

Lyckligtvis ar tusen ar en lang tid. Olyckligtvis ar var damm habitat till fler sma krabater med Hakans gener. De flesta skoldpaddor. Det var battre forr.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: malinmaskmongo

Jag har aldrig känt såhär för en sköldpadda förut... Undrar om amn får ta med sig en lite arvinge genom tullen? Kanske kan förklä honom till frisbe eller en ouppumpad fotboll. Ska fundera på det.. har ju tiden för mig :-)

2011-11-14 @ 15:09:27
Postat av: Monica o Calle

HaHahahahhahahaha!!!!!!!!!!!

2011-11-14 @ 19:27:12
Postat av: Lina

Hhahaha låter som någon borde ta ett ordentligt snack med Håkan för att få honom att landa på jorden. Han FÅR INTE gå i ide nu....vad ska vi här hemma i Sverige göra då? :(

2011-11-14 @ 22:39:21
Postat av: Ann

hahaha - sicken luring han är dendär Håkan. Fyll inte i någon "Mina vänner"-bok !! men om ni ändock gör det så bli inte förvånade om era konton är länsade en dag : ))

2011-11-16 @ 10:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0