Sköna maj

Långhelg i Kina. De dyker upp lite då och då och vi har dålig koll. Det kan vara drakbåtsfestivalen som infaller den femte dagen i den femte månaden, enligt månkalendern. Det enda man kan vara säker på är att det inte är i maj. Eller så är det månkaksfestivalen som infaller vid den första fullmånen under månkalenderns åttonde månad. Oftast inte i augusti då. Den här gången är det i och för sig 1 maj som firas. Men ändå.. det kom så plötsligt. Flygbiljetter var slut och dit de inte var slut hade vi inte lust eller råd att åka. Utbud och efterfrågan får brutala konsekvenser när 1,3 miljarder människor har långhelg. Så det fick helt enkelt bli hemester. Med lite extra god kvällsmat på balkongen. Sämre kan man ha det.Vi upptäckte en ny funktion på kameran. Ser ni?


Det är Shanghai i miniatyr. Festligt!


Kommentarer
Postat av: erik

ser hur gött ut som helst...

2012-05-01 @ 09:02:25
Postat av: Ann

Bl a så skall man ha det när man har det som sämst : ) Ser hur bra ut som helst : ) Själv var jag vid Barnarps-sjön med mor o far o firade Valborg - vackert... Trevlig 1 maj !

2012-05-01 @ 12:16:47
Postat av: malinmaskmongo

Ser ut som om ni klarade er bra utan flygbiljetter. Här har vi haft sol så nu är jag rödare än när vi kom från muren fast utan alla klädsamma fläckar. Glömde smörja mig helt!!! Börjar bli orolig för ålderglömska... suck :-)

2012-05-01 @ 21:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0