Fyra klasar russin och en soltorkad tomat

                   Eftersom Någon inte vattnade på balkongen under semestern är allt som återstår fyra klasar russin och en soltorkad tomat. En pesto på det kanske?                                                                                                                      
                
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malinmaskmongo

Nu blir det fest hör jag. Ni har ju snacksen klara. eller kanske barnkalas om man tänker på russinen. ett ypperligt tillfälle för er att lära känna folk från olika åldersgrupper i Shanghai då jag antar att ni just i det avseendet låtit barnen komma i skymundan. Barnen är ändå vår framtid!

Tack för att ni även visade bilden flera gånger. Jag kan vara lite trög ibland ;-)

2012-08-14 @ 11:58:59
Postat av: Anonym

Mamma berättade om det här och jag blev så ledsen att jag mådde dåligt en hel dag...nu mår jag dåligt igen :( Vindrankan och rosorna tror jag kan ta sig eftersom jag ser nåt grönt blad, likaså på växten längst till vänster i bilden. Jag ser att ananasen jag planterade åt er den mår bra iaf! Önskar jag kunde leverera lite plantor till er men det blir svårt! Tycker ni ska ta er en sväng ut och handla lite nya växter! Sommaren är lång hos er och den balkongen är verkligen en oas mitt i Shanghai som ni kan njuta av i flera månader till!!!

2012-08-14 @ 20:52:51
Postat av: Monica

Neeeeej.. vilken sorglig syn!!!! Håller med Lina, plantera mera. Det var ju verkligen kanonfint på er balkong innan NÅGON städtant glömde vattna!!!

2012-08-14 @ 22:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0