Fran hets till lugn


Klockan har just slagit nio. Somndrucken pallrar jag mig ut i vardagsrummet. Solen skiner. Smidigt fortsatter jag bort genom lagenheten och letar mig ut pa balkongen. Jag bojer mig fram och spejar ner mot marken. Det ar brattom! Jag flyger bort mot sovrummet och tar med mig nagra skorpor som jag kastar mot Lena. -At for satan! skriker jag. -Vi maste skynda oss till poolen! Lena fangar skorporna liksom i luften och borjar knapra pa dem som en besatt. Under tiden haller jag varmvatten, malet kaffe, tidningar och en keps omvartannat i en plastpase. Jag lyfter sedan Lena under armen (fortfarande knaprandes pa skorporna) och rusar in i hissen. Medan hissen fardas nedat tar jag fram vara tandborstar sa att vi kan gora var morgontoalett.

Jag lyssnar sedan spant efter ljud som kan antyda att hissen ska stanna for att ta upp andra poolbesokare. For att sakra tva solstolar har jag gjort mig beredd att tejpa fast konkurrenter i hissen med eltejp. Jag andas stotvis och morrar lite grann till vi nar markniva. Jag stjal sedan en rullator och satter Lena pa styret och springer genom foajen. Lena kan spelet och borjar tjuta som en siren for att underlatta framfarten. Det gar fint. Vi kommer fram i tid.Gud vad avkopplande tycker Lena. -Man borde ha lite kaffe sager hon sedan och tittar pa mig. -Det vore gotti-gott-gott! fortsatter hon och gor lite konstiga smackande ljud med munnen
Eftersom jag ar en otroligt intelligent person forstar jag att hon funderar pa att ga hem och dra igang en balja, men jag bestammer mig for att overraska henne! -Jag ska bara ga och skruva ihop en hylla! ljuger jag och sticker istallet bort till cafeet.  Har kommer jag gaende med min for dagen perfekta Donald Trump frisyr.Sen drack vi vart kaffe och tittade ut over poolen en stund.Nar vi hade druckit upp vinklade jag kameran 35 grader och tog en bild till. Det blev ju fint.


Kommentarer
Postat av: Lina

Hahahhahahahhaa skriv en bok för faaasicken!!!! Gråter av skratt återigen!!! hahaha

2012-06-03 @ 15:05:33
Postat av: Jeanette Wennblom

Hej Martin du är för rolig.

Håller med Lina skriv en bok .

Jag brukar läsa eran blogg o man får ju både glädje o goa skratt.

Ha det bra där borta.

Kram på er.

2012-06-03 @ 19:49:46
Postat av: mammaHERREGUD!!!!!!!!!! Ser allt framför mej. Sällan jag sitter och skrattar högt för mej själv!!

2012-06-03 @ 19:51:06
Postat av: malinmaskmongo

Tycker det känns lite onödigt av dig att ligga i skuggan efter Martins typiskt normalt, för svenskar, och samtidigt smått fanatiska, för resten av jordens befolkning, soljakt Lena.Här regnar och blåser det, så igår behövde jag inte flytta mig ur soffan.

För en gångs skull var jag nöjd med det då sviterna efter lördagens fest och en gammal hederlig snorförkylning tog över mitt liv.

Men nu är jag redo för solen igen.Så skicka hit lite om ni ändå ska vara i skuggan menar jag :-)

2012-06-04 @ 10:08:43
Postat av: Lena

Ja Malin, det är faktiskt slöseri. Särskilt när ni har så ont om det. Ska genast flytta ut i solen. Men det här med soleksem, brännskador och malignt melanom kommer jag skylla på dig. Bara så du vet.

2012-06-11 @ 08:12:58
Postat av: malinmaskmongo

Nej det är bara i Sverige det ökar Lena så i Kina kan man lugnt passa på :-)

2012-06-11 @ 10:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0