Länge leve brudparet!

Var det någon som såg Kinas mat på SVT förra veckan? Vi var på Martins kollegas bröllop förra året och kände igen oss i så gott som allt. Allt utom det speciella risvinet, som enligt programmet var ett av de viktigare inslagen under ett kinesiskt bröllop... Vid närmare eftertanke kan det ha varit så att risvinet var där. Kanske missade vi  det helt enkelt i den extremt speedade processen av klädbyten, utlottningar, cigarettbjudningar, smällare, skålar, tjugo små rätter och tal. Allt under ledning av den inhyrda filmregissören.
 
I helgen fick vi ta skydd bakom en husvägg under vår söndagspromenad när en kaskad av smällare briserade framför fötterna på oss. Vi anade vad som var på gång och när vi till slut vågade oss fram igen hade den unge brudgummen äntligen lyckats locka ut sin brud.
 
 
 
 
Länge leve brudparet!
(På ris och nudlar i en mycket påkostad lägenhet utanför stan.)
 
 

Kommentarer
Postat av: malnmaskmongo

Tur för brudgummen.

När komemr det lite bilder från ert eget bröllop? Var det Asien inspirerat? Nyfiken!

2012-11-06 @ 10:58:02
Postat av: Lena

Färre gäster, färre smällare, färre rätter, färre klädbyten och ont om lucky draws... MEN det kompenserade vi med att knyta banden på självaste Kinas nationaldag! Och okej då, vi får knåpa ihop ett inlägg om detta. För din skull!

2012-11-07 @ 02:29:15
Postat av: malinmaskmongo

Det går lita på dig :-)

2012-11-08 @ 09:47:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0