Shanghai är...

...gammalt och nytt, fint och fult, rent och smutsigt, enkelt och svårt. Vem vill inte uppleva detta? Vi har inte mindre än två gästrum som mest bara står och väntar. Så lämna landet lagom för en vecka eller så och kom hit vettja!
 
Just nu längtar vi i och för sig mest härifrån. På tisdag kväll går planet till Sverige där vi gör ett kort stopp innan vidare färd mot Franska rivieran. Nästa gång vi landar i Shanghai är det som Herr och Fru!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: malinmaskmongo

Det är därför man måste gilla Shanghai, iallfall med mina lättare personlighetsstörningar.

Kan jag bara få ihop pengar och tid samtidigt kommer jag en runda till våren igen. Ska till Homie egentligen, om jag får ihop det, men såklart kommer även er lya besökas.Nu när det inte kommer vara något syndens näste längre. Nu kommer ni ju vara ärbara människor ;-)

Man och fru. Helt sjukt. Skickar härmed massa grattiskramar som ni kan unna er både som lugnande medel innan den stora stunden och efteråt som vanliga glädje och grattiskramar :-)

Puss på er och ÄG er dag!

2012-09-24 @ 15:49:59
Postat av: Mulle

Snart kommer ni ju ha 2 stollar på besök. Ser fram emot en grym vecka. Förhoppningsvis överlever vi löpningen också. Söndagens brunch ser jag speciellt fram emot. Free flow Champagne efter ett lopp kan väl inte vara fel? Ha der riktigt bra i Frankrike!

2012-09-24 @ 20:20:22
Postat av: Monica


Shanghai är verkligen kontrasternas stad!!! Charmigt!
Det ska bli underbart att få se er bli man o hustru i France!! Längtar o väskan är packad, vill åka nuuuu!

Du Mulle....... vem är den andra stollen?? Kan det vara Benny? Se upp med det 10:e glaset champagne... det är lurigt!!

2012-09-24 @ 22:15:02
Postat av: Lina

Som vi längtar tillbaka till Shanghai! Skulle lugnt kunna bo där ett tag, tycker jag nu i efterhand, ett tag hade jag lite lätt panik över kaosen! Nu tycker jag de va lite organiserad ibland iaf haha
Längtar sååå till Franrike! Kommer gråta som en tönt när ni blir Herr och Fru :)
Håller med mamma, vem e den andra stollen! Och sen kan jag tillägga att den 3e vodkan efter det 10e glaset Champagne är aningens lite lurigare...men i Shanghai är det ALL IN som gäller!

2012-09-24 @ 22:59:04
Postat av: Mulle

Sofia givetvis! Hon är väl mindre stolle än vad jag är med likväl. Hon kommer inte springa men fylla en viktig roll som uppsamlare av spillrorna som förhoppningsvis passerar mållinjen den 2:a december.

2012-09-25 @ 11:26:58
Postat av: Lina

Jaha! Det hade vi inte en aning om! Va kul!!! Ni kommer älska Shanghai!!! Hon kanske kan låna nån vagn av nån kines och släpa hem dig i efter loppet? :)
När åker ni?

2012-09-25 @ 21:49:59
Postat av: Mulle

Vi åker kommer vara i Shanghai 30 november tom 6 december. Ser verkligen fram emot att känna pulsen på en riktig Storstad.

2012-09-26 @ 07:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0